Onderwijs

Cursus gehechtheid voor professionals

Heeft jouw team weer actuele kennis en aandacht nodig rondom gehechtheid? Samen met collega’s van Stichting Hechting geef ik cursussen door het hele land over gehechtheid. In de geboortezorg, het onderwijs, thuisgelegen en de hulpverlening.
Zie voor meer informatie de folder:

Professionals kunnen ook via de volgende link middels een e-learning zich bijscholen op het gebied van gehechtheid: https://soofos.NL/cursus/cursus-gehechtheid-voor-professionals/

Onderwijs voor ouders/opvoeders

Voor aanstaande ouders/opvoeders is er een e-learning ontwikkelt over opvoeden met aandacht voor de ouder-kind relatie. Via deze links kunt u deelnemen aan de e-learnings: https://soofos.nl/cursus/zwanger-ouder-kind-hechting/?ref=833

Training voor kids

Weerbaarheidstraining

In acht psychofysieke lessen, waarvan twee ouder-kind bijeenkomsten, leren we kinderen betere sociale vaardigheden en steviger in hun schoenen te staan. Door oefeningen leren de kinderen vol zelfvertrouwen de wereld tegemoet te zien en om te gaan met groepsdruk en gevoelens van boosheid. Deze training is geschikt vanaf 4 jarigen. Ik kan als trainer ingehuurd worden voor het uitvoeren van deze interventie. 

Emotietraining

Wanneer er stress of spanningen in de thuissituatie zijn door ziekte, echtscheiding of andere problemen, dan loopt de ontwikkeling van een jong kind al snel wat problemen op. Daarvoor is de training “Piep zei de muis”. Kinderen van 4-8 jaar leren hun emoties te herkennen en reguleren. Ook leren ze om te gaan met gevoelens van boosheid, verdriet of schaamte. U kunt mij als trainer inhuren voor het uitvoeren van deze interventie.